trötta fötter bjuder på bildbomb

Ojojoj vilken dag, idag har vi verkligen gjort staden, jag och bubba. Vi har bestämt oss för att åka till Shah Alam över helgen igen, så idag passade vi på att njuta av Kuala Lumpur inför en lugnare helg.

Vi började det hela med att åka till banken vid Solaris, så att jag kunde betala min skolavgift. Efter det så tog vi taxi in mot Pavilion, där vi lunchade på Subway och fyndade jeans på F21 (lyckades förstöra mitt andra par därifrån :( ) och sedan tog vi en promenad mot BB Plaza.

På vägen dit invigde vi ett alldeles nytt köpcentrum, 'Farenheit', som var ganska fräsigt och hade en massa annorluna affärer i jämförelse med alla andra köpcentrum i Kuala Lumpur. Kollade runt lite, men det var fortfarande många affärer som inte öppnat än så det blev bara en kort tur för att kolla läget.

Väl på BB Plaza så beställde jag nya kontaktlinser, och sa hälsade vi på min käre piercare Andy. Frankie var tyvärr inte där, så vi får väl lunka dit snart igen eftersom att han skulle ge mig några kamera-tips. Det blev även bubble tea, och sedan en tur in på Berjaya Times Square där jag bara skulle kolla min bank.

Efter det blev det Lowyat Plaza där Akira köpte sin efterlängtade Samsung Galaxy S. Efter det så blev det Maccas take away, och en taxi hem. Nu har jag suttit och tittat på film och Akira har lekt med sin nya kärlek, och så blev det dags att uppdatera bloggen med en riktig bildbomb som kommer här :)

Utsikt från Solaris, utanför banken. Ett muligt Kuala Lumpur, som senare slutade i regn.


Akira fångar en taxi, i Malaysia handlar det inte om att sitta in och berätta vart man ska, utan snarare att man frågar om de har lust att köra dit. Är det ett område med mycket trafik eller så, då kan det ta ett tag innan man hittar en villig förare.


Lite lustig utsikt på vägen :p Tror att detta är olagligt i många länder, haha.


Fontänen utanför Pavilion, och en Akira som tyckte att det var onödigt eftersom att jag fotar 'den jävla fontänen' varje gång vi går förbi, tydligen? Aja, han ställde upp i alla fall, så jag är nöjd :p


Men jag måste ju påpeka att det är en väldigt vacker fontän :)


Ett nyöppnat Farenheit till vänster.


Innuti. Det var ganska stort faktiskt, sträcker sig ganska lågt och har 4 våningar, varav översta var enbart IT, till Akiras förtjusning.


Intressant takfönster, synd att det inte börjat regna än, det hade nog varit ganska mysigt att stå där under då.


Helt klart den häfitgaste skyltfönstret där inne enligt mig, i like :D


Fast detta var Akiras vinnare, stora snubben från Predators.


Såg något nytt på väg mot BB, nämligen en ny kinesisk restaurang med mysiga skyltar. Lite Chinatown över det.


Berjaya Times Square, ett av världens störta köpcentrum. Minns inte var på listan, men topp 10 i alla fall.


Som kan ses här, och ja, varje våning tillhör köpcentrat. Och jag stod på andra våningen när jag tog bilden... Synd bara att dett är fyllt utav halvroliga affärer, så det blir tyvärr inte en favorit trots sin ståtliga storhet. Om man kan säga så.


Inne på banken sprang en liten snubbe och lekte med ballonger.


Det gick ganska våldsamt till faktiskt, och jag kände att det var värt att dokumentera med kameran, när man ändå hade den uppe.


Tyvärr slutade hela historien med ett stort PANG! och att alla i bankomatkön flämtade till (det ekade rejält där inne). Pojken fnissade lite nervöst och tittade på sin pappa och sa 'No more already...' innan han slängde ut pinnen utanför. Nu fick ni ta del av en hel berättelse ju, spännande :p


Men nog om det, här kommer Lowyat, som jag berättat om tidigare. Ett helt köpcentrum tillägnat teknologi, IT, kameror... Ja allt. Det var även här jag köpte min mac för över ett år sedan nu.


Inte så litet det heller, speciellt inte med tanke på att varje våning sprider ut sig en del, och innehåller alltså enbart teknologi. Heeeelt och hållet. Kan nog bara hittas i Asien, haha.


Fågelperspektiv på det med.


Innan vi gick träffade jag på min polare, Jackie Chan. Han körde på att härma min pose den gamle skojaren.


BB Plaza igen, inne på Akiras favoritaffär, japanska Daiso. Typ som Tiger där hemma, fast mycket större, roligare och bättre kvalitet. Man kan verkligen hitta allt och inget kostar mer än 20 kr.


Här inne lär jag ju köpa mina bingo-presenter innan jul (ja vi har årliga jul-lekar, de är bäzt).


Fast vi nöjde oss med en massa påsar med japanskt godis för 40 sek.


Och så mitt beroende. Bubble tea. Saglar lite bara jag tänker på det nu faktiskt :| Och ändå drack jag två stycken under dagen, en med honung-, en med banansmak.


Akira höll sig till en. Han tänker på vikten. Det gör INTE jag, ska passa på som bara den innan jag återvänder till hemstaden om ett år.


Här sitter jag och blir checkad av Andy, allt ser fiiint ut. Kolla in hans öron förresten, tydligen så kan han få in en cola-flaska där. För det har han testat...


En Ida som glömt att fylla i ögonbrynen. Brunt och svart, aj aj. Ska bli ändring på det till helgen i alla fall, är så trött på svart just nu, fast det är lite kul samtidigt.

Bara på en dag blev jag tilltalad på malaysiska två gånger, kinesiska en, av tre olika kassörskor. Alla tre skrattade när de upptäckte hur fel det blev, men de två första kunde jag svara i alla fall, men kinesiska förstår jag inte :p


Akira ville låna mina brillz och förvandlades genast till en tonåring. Och såg självklart inte lika cool ut som jag, hehe.


Så han testade min kamera-min, men det funkade inte. Jag vinner alltid. Nu vet ni.


Okej folks det var allt för dagen, för er som orkat läsa igenom allt; thumbs up to you :p (trots att det säkert bara var mams, haha!)

Till helgen blir det ut på landet, vilket betyder alldeles värdelöst internet. Men jag uppdaterar med bilder då med, så att ni kan se kontrasten om inget annat :)

Sarvibrahaj&godnatt.

mitt-i-natten-blogg

Klockan är halv fyra. Jag vaknar. Jag är hungrig.

Känns lite halvdrygt att gå ock ställa sig i köket för att göra mackor eller så, så just nu tröstäter jag cashewnötter och hoppas på att det håller ett tag.

Så nu ligger jag och kikar igenom mina arbeten jag redan lämnat in förra veckan. Jag är nervös.
prestationsångestprestationsångestprestationsångestprestationsångestprestationsångest

Jag hade mer än gärna bytt ut det mot vilken ångest som helst. Just pick one, gör mig rädd för höjder, djupa vatten, spindlar, duvor, vad som helst, men snälla låt mig slippa prestationsångest.

Åh.

Imorgon ska vi i alla fall ut och hitta på något, kanske bättre än att bara sitta framför mac:en och 'tvångskika', haha.


mitt-i-natten-frizz

taggad

Hej bloggläsare, hej mor.

Ok så anledningen till att jag tog ett extra generöst CSN-lån var detta:



Känns ju lite speciellt när man får tagga in sina egna verk på kroppen, gärna stort också. Och när man inte har någon inkomst..

MEN den kostade bara 3 lakan så jag är nöjd... :)






























...ha ha! Hoppas att ni ine gick på den lätta :{D
Har man photoshop skillz får man ju använda dem till att jävlas med :p

CSN-lånet blir att betala tillbaka lånet jag tog av mormor när jag först kom hit, men jag gillar verkligen inte att vara skyldig andra muanniskor pengar. Det känns liksom lite bättre att vara skyldig CSN pengar är sin kära mormor, CSN blir liksom mer.. att man är skyldig sig själv på något sätt.

Men jag har faktiskt börjat pilla på idén att tatuera mig snart igen. En lite mindre än på bilden dock, haha. Designar något lite mer blygsamt som skulle hamna runt höger handled..

Men bara mamma och Akira har hört idén och de verkar gilla den, så jag får väl önska mig det i julklapp eller nåt, haha :D

nummer 9

Glömde ju helt bort mina mexikanska damer, nu när jag är färdig och allt, men här kommer en till för er som fortfarande är intresserade.

ska sova i en vecka framöver

Har haft yrsel i två dagar nu, och jag har googlat lite men det finns så himla många anledningar så jag vet inte vilken som stämmer in på mig. Men jag ska i alla fall chansa och försöka bota det med sömn.

Nu har jag lov förresten, är fri i en hel vecka nu innan nästa termin börjar. En veka. Känns lite fjuttigt nu när man skriver det :(

hehehelg

Är i Shah Alam, hänger vid mac:en, äter torkad mango, lever livet. Typ. Men internetet segar som bara den, skulle egentligen ladda upp ett gäng bilder, men när ens internet protesterar så dör lusten ut. Så det blir filmkväll istället, får blogga mer imorgon :)

wow, vilken vecka...

...är väl allt jag kan säga. Jag har skrattat, gråtit, stressat sönder mig, klappat mig själv på ryggen, sovit alldeles för lite och råkat skära av typ halva fingertoppen.

Ok det sista var överdrift, men den fick bli omplåstrad i alla fall...

Imorgon är det fredag, och på eftermiddagen kommer allt att vara över. Min 5.1 termin kommer att vara helt över, och om två veckor påbörjar jag 6.1.

Detta är helt klart den tuffaste veckan jag varit med om, och jag bara räknar ner timmarna tills det är över, samtidigt som jag finslipar mina arbeten.

Efter klockan fem imorgon sticker vi till Shah Alam, och då ska jag gå i ide. Jag ska bara sova och lata mig, lägga på en ansiktsmask, spela spel, blogga ordentligt... och sova lite till.

Jag är helt slut i alla fall, men jag ska fixa lite till innan jag tar några timmars sömn.

Hörs imorgon, när allt är över.

cinco

Men här kommer dam nummer fem i alla fall, mångas favorit.
Har inte så mycket mer att säga, förutom att jag är trött, arg, och besviken på min planering som vanligt.

hjälp

Just nu önskar jag att jag kunde slippa denna sjuka prestationsångest någon gång. Min termin slutar på torsdag. Allt jag gjort känns skit. Allt är inte färdigt, känns som att jag har jättemycket kvar att göra. Har inte sovit så många timmar denna vecka, och det blir inte många timmars sömn innan torsdagskväll heller.

Vill bara kunna stänga av hjärnan och gilla läget istället.

Hur gör man?

plugge-lugge-lugg

Jahapp då var alla mexikanska damer färdiga, inklusive förpackningen, så jag jobbar vidare på min 80 sidor långa årsredovisning som ska skrivas ut imorgon.

Gör en årsredovisning för WWF så jag har varit och köpt 100% återvunnet papper idag, varit ock fått det uppskuret som A4 (man köper dem som typ A1 storlek, ganska stora) och nu jobbar jag på för att blir färdig. Så den ska skrivas ut och sedan bindas ihop, eller limmas ihop, ska köra på en perfect binding tror jag.

Sedan ska jag ägna tid åt effekterna på mina mexikanska damer, vissa ska sprayas, andra ska det klistras på saker, andra skäras i... Ja, jag får visa när allt är klart tror jag.

Efter det så är två slutprojekt färdiga i alla fall, och då har jag bara en flash hemsida och en meny + 4 artboard kvar. De ska bara skrivas ut på onsdag i princip, är snart färdig men jag vill gärna sova inatt så nu blir det fokus på årsredovisningen.

Om tre dagar ska jag sova ett helt dygn i sträck...

hej och hå

Midnatt i Malaysia, och jag har precis laddat upp med ett gäng fattiga riddare. Nu är jag redo att jobba på tills jag inte kan hålla ögonen öppna längre.

Men här kommer dam nummer fyra. Är färdig med alla mina 12 illustrationer nu men jobbar vidare på en slags mapp-bok som jag kommer behöva göra från scratch, där jag sedan kommer att förvara dem.
Imorgon blir det att skriva ut mina sista två illustrationer tillsammans med lådan och sedan lägga effekter på 7 av dem, manuellt. Sedan har jag 3 slutprojekt till att jobba på...

Hej och hå, kämpa på!

gårdagens försvunna inlägg

Heh det blev ingen bildbomb igår. Varför?

1. Jag glömde min proffskamera, så klart.

2. Det blev inget Beauty Expo, bara god mat, bio och lite shopping.

Det såg ganska tråkigt ut när vi kikade in på expot, och så hade de inträdesavgift, och en hel flock av modeller och modeskapare var på väg ut när vi kom, så det verkade som att vi redan missat det roliga.

Så det blev att gå och se på Resident Evil på bio, shoppa en skön grön skjorta från Top Shop, och så åt vi favoriten, char kway med ostrongröt.


ohm nom nom...

Och tre smått onödiga bilder jag lyckades ta när vi gick från expot mot Pavillion.



men först...

...en bild på dam nummer 3.
Om någon undrar vad texten på bröstet är, så är det namnet på det papper jag skriver ut bilden på, och hur mångra gram det är. Varje bild har texten, fast på olika ställen, och olika namn eftersom att alla bilder skrivs ut på olika papper.

Detta eftersom att projektet går ut på att visa olika resultat du får beroende på val av papper och utskriftseffekter.

Om någon undrade då :)

mot stan

Idag blir det paus från designandet, innan min 'kreativa energi' tar slut helt och hållet. Så jag sticker till Beauty Expo 2010 vid KLCC, och sedan bio date med pojkvännen :)

Tar med mig kameran, blir kanske en liten bildbomb ikväll!

Mot stan!

totoro tajm

Nä, nu får det räcka för idag. Jobbar på i illustrator tills jag får huvudvärk ju.

Unnar mig en filmkväll/natt som stress relief, så nu blir det date med Totoro :)


dia de los muertos

Dam nummer 1 och 2 från mitt slutprojekt, 'Dia de los Muertos'. Kommer att kombineras då första damens ögon kommer att synas under den andras, då jag skurit bort hennes ögonparti. Då blir det en svartvit bild med färgglada ögon, och sedan bläddrar man fram och får dam nummer 1.

Förvirrande? Äh, får visa när allt är klart istället :)

Min första illustration från samlingen.

Andra illustrationen.
Var först i färg, men blev svartvit för sluteffektens skull.


ursäkta språket

Har en skitdag.
Ska sticka ensam till BB Plaza och avnjuta en jävla bubble tea.
Ska bli glad efter det.

Jag krusar ingen.

ursäkta språket

Har en skitdag. Ska sticka ensam till BB Plaza och avnjuta en jävla bubble tea. Ska bli glad efter det.
Jag krusar ingen.

work in progress

Tänka sig, det tolfte - och sista - tillskottet i la familia blev en herre.


Klar för natten, nu går jag och lägger mig, haj.

work in progress

Dam nummer 11 på gång, får bara använda nyanserna på två basfärger.

Har valt orange, som med en ljus nyans blir hudfärg, och en mörklila som får stå för det jag annars satt som svart.

Ser kanske lite märkligt ut just nu, men jag lägger upp slutresultatet senare!
Dam 11 av 12 = snart klar med ett av fyra slutprojekt.

Ps Det till höger är en del av färgpaletten i illustrator, ingår alltså ej i min design :)

1 vecka kvar


Och jag kämpar på med mina spanska damer.

Ps ni får ursäkta min lilla vattensämpel, jag får ju tyvärr lära mig av Akiras mindre roliga erfarenheter. Inte för att jag tror att någon skulle vilja sno mina verk, men en blogg känns ju ganska offentlig, så känner inte för att chansa direkt.

Slutresultaten hamnar säkerligen på facebook senare ändå :)

dunia lain

Ikväll har jag och Akira tittat på en massa Masih Dunia Lain klipp, och nu har han gått för att slå en sjua med dörren öppen, hahaha, tuffingen :p

Dunia Lain är ett spökprogram från Indonesien, som nog är ett av de mest hemsökta länderna i världen. Programmet har funnits i många år, men nu har de börjat spela in nya avsnitt med ett nytt koncept.
Namnet, dunia lain, betyder den andra dimensionen ungefär. Masih betyder fortfarande, eftersom att de börjat göra nya avsnitt.

Det hela går ut på att man placerar en tapper deltagare på ett väldigt hemsökt, eller en allmänt spirituellt aktiv plats, över natten, och om de lyckas sitta där ensamma mellan midnatt och klockan fem på morgonen så vinner de pengar, och så kan man ju skryta om hur modig man är, haha.

Fast de nya reglerna är att man måste upprepa detta två nätter på rad, och att man har en kamerahjälm, några andra utspridda kameror, och så ett stearinljus och lite mat. That's it. Man blir lämnad ensam i mörkret medans kamerateamet, parapsykologer och någon shaman sitter i ett rum ganska långt därifrån, där de kan följa allt som händer på skärmar. Kamerorna har de lagt mantror på så att även vi som publik ska kunna se de 'andar' och grejes som de ser.

Det är faktiskt väldigt intressant att se deltagarnas reaktioner, vissa är ju jätterädda och andra är kaxiga och provocerar på platsen så gott de kan. Vissa vinner, andra ger upp, och vissa får avbryta då de blivit besatta eller så. Som i det avsnitt vi tittade på nyss, en kvinna som blev besatt av en kuntilanak, och började fnittra frenetiskt framför kameran. Då tyckte jag att det blev lite spännande, men Akira stängde istället av och sa att vi får fortsätta dagtid.
;)

Ja just det, hur ska ni kunna veta vad kuntilanak är? Ni känner nog till tjejen i The Ring, eller The Grudge till exempel? De påminner om varandra eftersom att bådas utseenden bygger på just denna ande. Man kan liksom inte vara indones och inte tro på sånt här, så jag antar att det är läskigare för honom än för mig.

Men jag har alltid älskat program som Ghost Adventures, eller de som visaded i Sverige förr, med olika medium och sånt, så visst är det lite nervpirrande även för mig :) Men inte på samma nivå som min tappra boyfie, haha.

ida ida ida ida ida

Ja just det! Jag glömde ju säga att jag har namnsdag idag :D Eller ja, igår eftersom klockan redan är över midnatt här borta. Men jag hade ändå inte vetat om det om inte mamma och Sofie påmint mig på facebook tidigare, haha.

Så tack för gratulationerna, nu blev min dag genast väldigt speciell ♥

Och så grattis till MIG och grattis till Sofie (med ett så vackert mellannamn) och så grattis till alla andra 'Idor' där ute :)

Jag firar med en mysig lusrosa ansiktsmask som luktar alldeles ljuvligt av söta jordgubbar, medans jag kör lite mitt-i-natten-plugg, för då lär man ju behöva lite återfuktning, hihi.


en kokhet tisdag


Phew, vilken hektisk dag jag haft idag. Det har varit omänskligt varmt och jag har varit på en massa ärenden hela dagen, skolrelaterade så klart.

Men jag fick i alla fall luncha på ett av favoritställena, en organisk restaurang där jag skulle hämta upp några bilder till mitt ena slutprojekt med. Så då passade jag och Akira på att äta oss mätta på både sjukt god, och nyttig mat.


Och så har jag varit och skrivit ut det ena slutprojektet, så det kanske hamnar i bloggen så fort jag lagt på alla effekter som ingår i uppgiften. Än så länge ser allt bra urt :)

Nä, dags att ge sig på nästa projekt då...

skisseliskissa

Hela kvällen lååång... Pysslar lite med mina slutprojekt, bara två veckor kvar nu, huhuhu. Och allt tar längre tid än beräknat.

Och jag vill bara ligga och lata mig, spela facebook spel, eller BubbleBreaker på min mobil. Men den lilla stressmedvetna sektorn i hjärnan säger nej, och jag jobbar vidare, heeelaaa kvääälleeeen lååååååång....


Skiss, skiss, skissssss...

nya brillz!


Jag och min söta(?) hombre, här har han snott min mexikanska mustasch-stil.
Nya brillor från Forever 21.

Akira tyckte att de var lite stora, men jag har ju ett stort huvud så då passar det bra. Undrar vad han tyckt om jag sett ut såhär då?
Så nä, han borde nog inte klaga, hähä.

bildmytoman

Här sitter jag och sprider tomma löften i bloggen. Att lova bilder från Hari Raya firanden och sedan inte ta några. Snart kommer ni i bloggen tro att jag är en mytoman, men jag är bara en väldigt glömsk person :(

Men ja, det var i alla fall väldigt intressant, mycket god mat, alldeles för mycket folk, men trevligt folk i alla fall. Det var hemma hos en indonesisk familj Akiras föräldrar känt sedan de flyttade till Malaysia tror jag. Men vi stannade nog bara en timme eller så, eftersom att det var öppet hus så det kändes som att alla de kände vällde in på en gång.

Så här sitter jag utan några som helst bilder från helgens firande, bortsett från detta tomtebloss som jag verkar ha prioriterat att ta bild på i fredags...


Mobilkameran kommer minsann till nytta ibland, den med...

nylackad och fin

Upptäckte precis vad hemska mina naglar ser ut på den här bilden, så jag tänkte bara bevisa att mina naglar oftast ser relativt vårdade ut.


Rött lack från HM, täcker efter ett fjuttigt lager till och med, och håller ganska länge. Brukar köra på lite roligare nyanser, men nu när man ska träffa en massa släkt och vänner till Akiras familj så försöker jag hålla det lite nautralt och moget ;)

Har även passat på att klippa av dem då jag måste börja öva på Ukulele ackorden innan den japanska damen kommer hem, hihi.

På tal om att klippa av saker, wish me luck inför morgondagen då jag ska klippa luggen själv. Fast bara en liten bit.

Hoppas jag i alla fall...

ojoj!

Så glömde man bort lilla bloggen igen! Eller ja, internetet är ju inte det bästa just nu heller, befinner mig ju i Shah Alam över helgen där det firas Hari Raya och umgås med Akiras familj. Och så har det ju blivit några besök på Sunway Pyramid Mall, ett av favoriterna ju. Man får passa på när man är nära :)

Har varit jättesugen på att gå och se den nya Resident Evil Afterlife på bio med, den började visas i torsdags, men det har varit fullt, fullt och åter fullt, så jag får väl vänta tills det lugnat ner sig lite i biosalongerna, lär bli efter nästa torsdag då det kommer ut nya filmer ju. Och nu vet nu det.

Jag hade ju glömt att ta med kamera innan, så jag har inte kunnat fota i helgen, och har därför inget intressant att visa, eller säga egentligen, utom att jag fortfarande lever och att bloggen fortfarande är relativt aktiv. Men imorgon blir det mer firande, och då följer kameran med i högsta hugg, så kanske kan jag bjuda på någon bild från ett riktigt malaysiskt Hari Raya firande :)

inte konstigt att man går och blir förkyld hela tiden

Just nu sitter jag och fryser som en gris i klassrummet. Det är helt sjukt, det gick så långt att hela kroppen började skaka av den iskalla luften som kommit strömmande mot mig i snart två timmar.

Men nu har jag i alla fall förflyttat mig till ett litet hörn dit jag hoppas att klassrummets två aircons inte kommer att hitta mig.

Men jag fryser ändå. Så nu sitter jag och klämmer på min den delen av min laptop laddare som blir riktigt het om man haft den igång en stund. Har alltid stört mig jättemycket på det tidigare, och tycker inte att det verkar normalt att den blir så varm, men just nu vill jag bara försvinna in i dess värme mellan mina händer.

Åååh jag får rysningar bara jag tänker på ett tjockt duntäcke, att ligga i sängen en riktigt kall vintermorgon, med ett normalvarmt element, men att kunna gömma sig under det varma, skyddande täcket och bara svimma sig till sömns av den höga mysfaktorn.

Gosh vad jag saknar vintern och dess kyla. Det är inte riktigt samma sak att sitta och skaka i ett klassrum i ett tunnt linne, med en lika tunn skjorta utanpå. Får sån lust att sticka ut i Malaysia-värmen en stund, men om jag springer fram och tillbaka mellan extrem värme/kyla så är jag lite rädd att jag går och blir sjuk, igen. Och igen. Och igen...


Nä om man inte skulle ta och mysa vidare...

ups & downs

Oj vilken dag jag haft, det har verkligen gått både upp och ner för mig.

Först sitter jag uppe halva natten för att bli färdig med arbeten som skulle skrivas ut idag, eftersom att de ska lämnas in på torsdag, och jag hade bara bilen idag så man fick passa på.

Akira åkte med mig. Först stack vi till ett pappersföretag som vi inte lyckades hitta, så vi åkte vidare till en restaurang i närheten där jag skulle plocka upp en CD med bilder, och då var restaurangen stängd. Sedan blev det mot ett köpcentrum där jag skulle köpa mounting boards, och sedan skulle vi sticka och skriva ut. Men vad händer då?

Jo bilen dör. Mitt i bilkön in mot en gata där parkeringshuset ligger. Härligt.

Vi hade en jäkla tur eftersom att vi ganska direkt hittade två supertrevliga poliser som hjälpte oss att knuffa bilen åt sidan, där vi sedan stod och väntade på bärgning. Så jag fick absolut inget gjort idag alls. En helt bortkastad, sönderstressad dag helt enkelt. Så nu får jag ta igen allt imorgon, fast med taxi istället, så slipper jag leta efter vägen i alla fall.

Fast efter en sådan här skitdag så var det extra härligt att se att CSN äntligen gjort det möjligt för mig att betala min biljett hem till jul.

Så nu kan man börja längta minsann :)

smärta

Vaknade för en halvtimme sedan. Har bölat nonstop sedan dess. Står inte ut så nu blir det fabror doktorn.

såhär ser jag ut just nu


För alla er som undrar liksom.

Jag bet mig i kinden tidigt igår, och sedan bet jag mig nog på samma ställe igen då det svullnat upp. Sedan under dagens gång så svullnade det upp mer och mer, och 'såret' blev liksom större och hårdare. Och det gör väldigt ont.

Men trots det hade jag en bra dag, har äntligen umgåtts med Deen en stund, då vi fick snacka skit en stund och catcha up för de 7 månader vi inte setts. Akira var också med, så det var vi tre på ett ställe som heter Rasta, som jag aldrig varit på innan. Det påminner om Hartamas Square som jag nämnt i bloggen tidigare. Under kvällen kund jag bara trycka i mig en liten skål med potatismos och gravy, skit-kind. Glömde att ta med kameran, så inga bilder.

Så ja, jag gick till sägns igårnatt med hopp om att det skulle kännas bättre idag, men ack så fel. Vilket skit. Men nu har jag upptäckt att det känns bättre att blåsa upp kinderna som på bilden, för då nuddar i alla fall inte tänderna vid kinden. Jag har också lagt på en ett tjockt lager av liten salva mot munsår inne i kinden, inte för att jag tror att det ska läka ett bett, men kinden domnar i alla fall av en smula.

Aja, det jag skulle komma fram till var att det är väldigt synd om mig just nu :( Tycker i alla fall jag, och det är väldigt sällan jag är så gnällig som nu.

RSS 2.0