mest W

Här sitter jag i skolan på en måndag och får feedback på mina projekt av läraren i 'Design investigation and culture', och det låter ganska lovande :) Gott. Men just nu sitter vi och glor på bilder från graffitidagen som jag redan sett, så jag passar på att blogga lite eftersom att jag kommer vara busy-busy ganska mycet nu framöver..

Idag blir det bank (fått mina CSN pengar), kliniken för Akiras medicin, sedan julklapps-shopping och göra färdigt en massa projekt. Imorgon blir det fler projekt, skola och julklapps-shopping, och på onsdag har jag min intervju som kommer dyka upp i sydsvenskan tror jag :) skoj. Jag har lovat att nämna Sofie så det ska jag göra, haha! Ta med en bild att sitta och hålla i knät eller nåt! :P

En otroligt intressant sak jag upptäckte på väg till skolan idag var att typ 90-95% av nummerplåtarna på både bilarna och motercyklarna här i KL börjar på W. Gärna WR- WP- WS- och WQ-. I Malaysia ser nummerskyltarna antingen ut som hemma i Sverige, alltså 3 bokstäver + 3 siffror, eller så lägger de till en siffra på slutet, alltså 3 + 4. Men oftast börjar de med W, inte alla, men jag överdriver inte när jag säger minst 90%. Förutom taxibilarna som nog 100% börjar med HW-, och ja jag tror det är 100%, säkert en regel eller nåt.

Mycket intressant och inte alls onödigt att veta :)

Och nu snöar det i Malmö, härligt :D

lång dag

Ush vilken lång dag det känns som jag haft idag!

Skolan har haft exhibition med tema "Artist In Wonderland", alltså kan ni tänka er en skola dekorerad som 'Alice in wonderland' och allt annat barnsligt magiskt när det kommer till elevernas projekt, så som väskor, modevisning, smycken, våra (min klass) stolar och graffitimålningar som vi gjorde på plats.

Väldigt väldigt väldigt lång dag.

Körde hemifrån 08.15, var i skolan 08.50. Blev ingen teh tarik i kafeterian, blev vatten hemifrån, höhö. Sedan 09.15 började vi, min lärare Daffee visade oss hur man använder spraycans för att måla graffiti, vad vi ska unvika, hur vi får olika tjockhet, täthet, former och blablabla tills typ 09.45. Sedan började vi skissa upp våra tidigare skisser på den stora 'låtsasväggen' (typ en tjock träbräda á la 180x90cm) och börja öva att spraya på en övningsvägg. Sedan skulle vi ta lunch 12.00 och sedan komma tillbaka 13.00. Vi var färdiga redan 11, så vi tog lång lunch, fick inte börja spraya på riktigt förrens läraren var tillbaka 13.00. Eventet startade 15.00 så han ville inte att vi skulle vara för tidiga, vi skulle vara färdiga ca 17.00. Men så klart så var Daffee sen och klockan blev 13.45. Lycka till att blli färdig till 17. Då fick vi börja, stå och spraya och måla i brännande het sol och nada skugga, måla måla måla, spray spray sprut. Klockan blev 15.00, modevisningen började och vi fick 20 min rast för att titta på den. Vackra klänningar i Alice-anda, och sedan back to work. Sprut och spray, och tiden gick. Solen kom och gick, regnet kom och gick, började bli mörkt och så var klockan 19.00, och en orolig pojkvän börjar smsa. Som tur var var min grupp färdig först, blev godkända av läraren och sedan hem. Mina händer var alldeles lila, blå och neonrosa, och dagens outfit var ju inte den mysigaste längre. Blev 30 min i trafikstockning och sedan en lång, skön dusch. Nu har jag ätit gott och vilat upp mig, och så är det dags för filmkväll med pojkvännen :) Shrek 3 visas på tv så det blir nog den först, sen får vi se hur länge jag kan hålla mig vaken, hoho. Sedan börjar en helg av projekt som ska vara klara tills nästa vecka.

Men det är imorgon :) Nu börjar filmen!

bah

Varför ska allt vara så svårt just nu? Bah.

blah

Haih ännu fler projekt att skriva upp på listan, och dyrt kommer det att bli.

p i s s : (

RSS 2.0