9 days later...

Har inte bloggat på 9 dagar, vilket säkerligen är mitt längsta blogguppehåll hittills.

Varför spelar ju inte så stor roll, men det beror ju säkert på en blandning av skolstressen innan jag åkte + vilan och internetpausen när man väl kom fram + umgänge med familj och underbara brorsöner + att ligga sjuk med feber och värk, och trotsig mage i två dagar.

Men nu är alles güt och jag passar på att uppdatera mig med både facebook och bloggar, tidigare har den ända gången jag gått online varit när jag kollat nyheterna med mobilen.

Men men, idag ska de sista julklapparna slås in, och så blir det lite, lite skolarbete som hänger kvar på 'ledigheten' och så får man väl hoppas på att man kan hålla sig frisk inför imorgon.

För då ska denna faster fira första julen med två små godingar ♥


ugh

Vad får man om man tar en stressad tjej, adderar världens mensvärk och så lite huvudvärk på det, och subtraherar sedan sömn?

...

Jag lämnar KL imorgon kväll. Jag är fortfarande inte klar med skolan. Och när ska jag hinna packa färdigt förresten...

mini update

Jag är helkass på att blogga just nu, men har som sagt fullt upp (verkligen, verkligen fullt upp) just nu så ha förstående please :)

Men jag har hunnit med mycket kul i helgen med, det har ju blivit mycket skola så klart, och nästan all packning inför onsdag då vi beger oss. Men hela fredagen spenderades med Maria och Johanna som var i KL innan de åkte vidare till Thailand, och på lördagen blev det gym och umgänge med Deen (världens surprise?).

Och nu idag (söndag) så ska vi sticka och hämta upp Akiras dator som varit på lagning, så har jag tur så bjuder han kanske på en god middag medans vi ändå är ute :)

Ska föra över bilder från kameran senare, och kolla igenom om det finns något att lägga upp på bloggen, men tills dess så får ni njuta av min stiliga mustach-odling in progress.


En kass bloggerska som gillar att matcha boben med en stache.

det regnar varje dag i Kuala Lumpur


trötter

Jag är så trött så trött, men oj vad kan kämpar på.

Såhär såg i alla fall födelsedagsfirandet ut på TGIF, tog fler bilder med min SLR men de har jag inte fört över än. Är trött, som sagt.


Blå hallon-slurpee med kärleksbär on top.


Blablabla-mandelkycklingsallad. Mucho god, har frukter i med. Sur dressing bara.

Trööött. Inte sömnig då, utan allmänt slut i huvudet. Önskar faktiskt att jag varit sömnig istället, men jag har precis sovit bort hela kvällen så nu blir det skolarbeten. Måste. Bli. Färdig.

död blogg, död blogg...

Why?

1. Jag har varit magsjuk hela veckan, nu har det gått över till en liten influensa istället.

Pest eller kolera, the story of my life.


2. Har skitmycket att göra just nu.

Åker hem om mindre än två veckor och jag har väldigt, väldigt mycket kvar. Mer än vad jag orkar tänka på.


3. Har fått en tidig julklapp i form av HTC Wildfire

(Ok, 2/3 av priset betaldes med min Samsung Omnia) Och där har det laddats hem spel och apps som underhåller alldeles för mycket mitt i skolstressen.


4. Är i Shah Alam just nu, där internetet är lika aktivt som sköldpaddorna i dammen utanför.

Samma sköldpaddor som precis upptäckts vara avlidna. Tragisk liknelse, but true.


Wait, vad tusan är Shah Alam? Jo en stad utanför Kuala Lumpur där Akiras föräldrar har ett helghus. Ibland sticker vi hit för att få träffa Akiras brors familj. Underhållningen kommer i form av en liten spattig treåring med alldeles för hög röst. Men han är hemskt rolig i alla fall. Finns också ett stort och härligt mall i närheten, men är man inte där så är man alltså fast i detta lilla hus, med filmer, tv, internet (eller ja laptop i alla fall) eller som i mitt fall, läxor.

Och så här ser utsikten ut:

Träd á la bananas.

RSS 2.0