Where to begin huh?

Jaha var ska man borja efter en lang periods uppehall, det har ju hant ganska mycket men vaaaar ska man borja?
Har hallt en liten dagbok dar jag bara skriver ner lite vad jag gjort varje dag, i borjan var det i hopp om att allt faktiskt skulle hamna har. Men efter ett tag upptacker man att de flesta dagarna inte ar sa extremt intressanta och handelserika, utan mer i stil med "idag ar det en latisdag, lagade nasi lemak, sag pa film och sedan en tur till tesco for att kopa matvaror..."

Som tur ar kommer inte allt det hamna har pa bloggen, men jag ska forsoka skriva nat intressant i alla fall, i stil med hur det gar pa min nya skola, om japanerna som kom och bodde har i 2 veckor, om mitt forsta mote med aporna vid Batu Cave, och min trottsamma dag med hiking och canope-walk. Ush, jag har en del att skriva om alltsa, men det borjar jag tyvarr inte med idag for jag har en massa tecknandes och skissandes att gora infor morgondagens lektion i Rendering 1. Men efter det, eller annars pa torsdag - fredag sa kommer jag ha massor med tid att uppdatera bloggen:)

Idag har jag i alla fall ordnat och andrat storlek pa alla bilder fran Batu Cave, sa de kommer nog att hamna pa FB innan dess, for dar behover man ju inte skriva sa mycket. Men hall anda utkik efter dem har for da far ni lite att lasa om dem med ;)

Men nu ar det alltsa dags for laxor, men pa aterseende 'mah freeens' haha

eeda eeeeda vart tog du vagen?

Tuuuusen tuuuusen forlat, men ja, jag ska borja blogga igen.
Hall utkik i veckan :)

RSS 2.0