säg hej

...till mitt ollon:
 
 

ingen vill veta var du köpt din tröja



Jo det vill ni visst det. Lindex. Skitsöt, senapsgul sak med en massa mysiga detaljer. Och len är den, kliar inte alls som stickade tröjor annars kan. Och så är den perfekt nu inför min favoritårstid.

Ja, jag laddar redan upp inför hösten, är lite, lite trött på sommaren nu.

Eller trött på värme, har fått nog av det de senaste tre åren, hoho.


Matchar med girlygirly hårbulle, puffig lugg och ros-plugs i trä (som jag använt nästan varje gång jag klär upp mig sedan jag fick hem dem).

gårdagen var perfekt



Detsamma kan inte sägas om min mobilkamera, men konserten var för bra för att stå och pilla med telefonen/ta bättre bilder.

The Hives påminner mig så himla mycket om tonåren, och det var det ända bandet jag velat se på hela festivalen. Jag hade skitkul och musiken sprätte minsann tag i dansmusklerna hela kvällen, kom hem smått hes och hur jäkla nöjd som helst.


Så nöjd att jag nu kan undvika resten av festivalen med gott samvete, hoho.

min nya hobby

...är att baka bröd.




Gillar att veta precis vad jag stoppar i mig då det kommer till bröd, ju färre ingredienser samt noll kemi i brödet gör mig happy happy. Då passar jag på att sätta upp håret i en liten 50-tals frizz för att känna mig extra husmoderlig.


Plus att de flesta små aggressioner som ligger och lurar i kroppen kommer ut då en envis deg ska knådas.

Så inga sura miner, bara knåda the shit out of that bread.

te + choklad + buddha = sant

Här kommer kanske ett lite random inlägg i jämförelse med hur resten av bloggen ser ut just nu, men jag var bara tvungen att tipsa om ett supernajs te jag börjat dricka.


Det är ett litet organiskt te med smak av aztekiska kryddor och choklad. Men om inte det var övertygande nog för min del, så föll jag även för de små visdomsorden på tepåsarnas lappar. Och helt ärligt, så hjälpte ju förpackingens detalj i form av en liten buddha i meditationsposition mitt i streckkoden till lite också.

En liten designers arbetsskada antar jag.



Yogi Tea, Choko: Aztec Spice. Omnoms.


Övertygande streckkod.


Dagens budskap: "You must step out of the house for learning".

Mucho najso frulle.

i'm home

Efter 4 månader har mina två sista lådor äntligen kommit fram.


Två tredjedelar av mitt liv som skickats från Malaysia, fyllda med kläder, skor och märkliga små ting som jag samlat på mig under de tre åren.


Nu är hela jag äntligen hemma.

RSS 2.0