förra lördagen

Ja, förra veckan var ju en riktig pissvecka egentligen. Jag hade magförgiftning och precis allt annat gick fel. Men på lördagen vände allt. Akira blev plötsligt sugen på att gå på ett skivsläppsevent för ett lokalt hardcore band, Cassandra, som höll eventet med ett till band, Incarnation, och tre förband.

De är väldigt stora här, och massor av folk skulle gå, inklusive Akiras vänner så vi bestämde oss för att joina.

Eventet hölls i en ganska fräck byggnad med massor av konstutställningar och installationer, och jag gick på den absolut fräckaste toaletten jag någonsin sett.

Jag är väldigt imponerad av många offentliga toaletter här i KL, de är ofta väldigt rena och lyxiga, och har en eller flera städerskor som befinner sig där hela dagen och håller i ordning. Specialanställsa toalettspecialister typ.

Men den här är min absoluta favorit på grund av att alla toalettdörrar var målade i en enda stor, unik illustration, och till och med ingången hade målningar anpassade efter ladies - gents. Så klart fotade jag.


Ingång, herr vs dam.


Dörrarna stänger sig själva om man luamnar dem öppna, så konstverket syns nästan hela tiden som en vanlig vägg.


Awesome.

Det var en av anledningarna att det var en så bra dag, haha! Nä men det allra bästa var så klart förvånande bra musik, och även att jag fick möta några av mina personliga idoler. Inte bara presenterade Akiras vän mig utan jag fick jag skaka hand, småprata lite, OCH hänga med på mat efter att eventet var slut. Huuuuuur coooooolt? Jag tyckte att det var skitcoolt. Jag log hela tiden. Happy day.

Så vem var det? Jo, gitarristerna i Love me butch. Har skrivit en hel del om dem tidigare, men inte sett dem sedan de öppnade för Coheed and Cambria. HÄR är några bilder i alla fall. De berättade att de ska på turné i Japan och Philippinerna, ska lansera ett andra album i mars, och att de ska öppna för Deftones nu i februari. Akira påpekade vilket stort fan jag är (blush, blush) så gitarristen, Kong, insisterade på att jag (jaja, vi) borde gå.

Efter eventet stack vi alltså med dem till en spansk restaurang i närheten där vi även fick träffa en känd malaysik VJ för MTV, och Crooz crew. Crooz är ett stort indonesiskt klädesmärke i stil med rockett. På restaurangen pratades det lite med och så åt jag någon Aglio e Olio spaghetti och sedan drog vi hem (Akiras vän var ju chaufför) medans resten festade vidare.

Smygbild på maten, kändes lite nördigt annars runt alla dessa tatuerade, musikaliska herrar.

Okej inte världens mest intressanta historia, men den dagen lyfte verkligen upp mig igen när jag kände mig så låg tidigare. Love me butch liksom, love love love...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0