destroy shred destroy 2

Ja igår skulle det alltså bli en vanlig helgmyslördag, men så kom Akira plötsligt ihåg att det var Destroy Shred Destroy som vi tidigare planerat att gå på. Tur att man har facebook som påminner en.

Destroy Shred Destroy är ett event som promotar lokala band, och vi var på ett tidigare i Februari i år, med lite andra band än den här gången. Så detta var liksom ett DSD 2.

Det hölls vid Map KL som ligger ungefär 2 minuter från vårt place, precis brevid Tutti Frutti, där vi alltid åker och köper frozen yogurt. Men inte igår, istället laddade vi upp med Subway innan allt började.

Det som var speciellt den här gången var att Akiras kompisars band var ett av förbanden, och de har inte varit aktiva på många år. De spelade låtar som de skrev för 10 år sedan, och folk älskade det.

Men galnast blev det då de två banden som var main acts spelade, då tog publiken över scenen nästan, och golvet fylldes av stage dives och mosh pits.

Vi umgicks med många av Akiras gamla vänner, men träffade lite nytt folk med. Bland annat en kille som bokar band, som hade en massa hemlisar om höstens kommande konserter. Och så umgicks vi med en kille från Kanada som var på sin första malaysiska Metalkonsert någonsin. Han var helt såld.

Efter det långa eventet begav vi oss allihopa till närmsta mamak och krängde innan vår nya bandbokarvän körde oss hem vid 01.30. 


Skippar bildtexten idag, let the pictures speak for themselves liksom.

Idag blir det inte lika händelserikt, men jag och bubba ska ut och äta på Sari Ratu (en indonesisk Padang restaurang) för från och med imorgon blir det inte lika lätt att äta ute längre. Då börjar den långa, årliga fastan.

Ser däremot fram emot alla nattliga marknader, om nom nom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0