post som väntar

Idag är min morgon godare (hej, ett morgoninlägg till), har sovit helt okej, inte helt igenmurade ögon, och inga galna apor på jakt efter min relativt korta man. Läs man, som i lejonman, inte som i min kille. Fast han är inte världens längsta han heller, men nu var det ju inte honom aporna ville åt.

Men i alla fall, idag är det onsdag, så det blir en massa workworkwok och senare idag ska jag sticka och hämta ut ett paket från la familia. Ääälskar att få paket, speciellt då de innehåller något gott från hemlandet. Omnomnom.

Senare ikväll ska jag följa med Akira då han klipper sig, och det kommer att bli väldigt kort kan jag säga. Ska bli spännande att se om ägghuvudet passar i det.

Ägghuvud heter förresten 'kepala telur' på bahasa. Det använder jag flitigt.

Själv är jag också i behov av att ett klipp, och speciellt färga, men får vänta tills ekonomin tillåter. Just nu har jag bruna rötter, svarta toppar, och så någon mellanfärg där det svarta bleknat och har mörka lila/röda/bruna nyanser ute i solljuset, efter den röda färgen jag hade innan jag färgade svart.

Det är inte finare än vad det låter.

Nä dags att ta på sig byxor och sätta igång då.

Photobucket

Bjuder på en gif där ni inte kan se min hemska hårfärg, däremot kan ni se min påminnelse om att hämta ut ett paket. Firar med mustasch.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0