halv 8 hos Ida
Jag brukar som sagt inte laga mat, och blir ganska stressad av att göra det framför folk, men den där lördagskvällen slutade visst ganska bra ändå.
Några timmars stress och ett litet skärsår senare kunde jag servera en liten trerätteramiddag med honungsmelon- och chèvreost'sallad' till förrätt, potatisbakelser med västerbottenost, kött och rostade grönisar till förrätt, och till sist en lakritsparfait med lakritskolasås som dessert.
Allt detta utan att bränna ner köket minsann.
Så som utlovat så kommer kvällens matbilder (i instagramformat) :
Några timmars stress och ett litet skärsår senare kunde jag servera en liten trerätteramiddag med honungsmelon- och chèvreost'sallad' till förrätt, potatisbakelser med västerbottenost, kött och rostade grönisar till förrätt, och till sist en lakritsparfait med lakritskolasås som dessert.
Allt detta utan att bränna ner köket minsann.
Så som utlovat så kommer kvällens matbilder (i instagramformat) :
Kommentarer
Trackback